Concursul National Eurocosasul Ruris - ediția a III-a, 2011

A treia editie a Concursul National Eurocosasul Ruris s-a desfasurat in aceeasi perioada cu Targul de Fete de pe muntele Gaina. In inima Apusenilor, sambata 23 iulie 2011 s-au ambalat motoarele  motocoaselor de umar Ruris.
 La startul concursului s-au aliniat 15 concurenti din toate colţurile ţării pentru a-şi demonstra forţa şi rapiditatea în cositul ierbii. Mulţi dintre aceştia au venit să-şi păstreze locurile fruntaşe în clasament, alţii  pentru prima dată cu speranţa câştigării marelui premiu. Fiecare concurent a fost susţinut de reprezentantul magazinului sau de distribuitorul Ruris din judeţul său.Pentru a se putea înscrie în concurs toţi cei 15 de concurenţi au trebuit să fie proprietarii unei motocoase de umăr Ruris sau al oricărui produs Ruris.

Principala probă a constat în cosirea într-un timp cât mai scurt, cu ajutorul motocoaselor de umăr Ruris a unei suprafeţe determinate. Fiecare concurent în parte a fost cronometrat, iar fiecare greşala evidenţiată.
La final, concurentul cu cel mai bun timp şi suprafaţă perfect cosită a fosti declarat Eurocosaşul anului
Premiile puse în joc au fost consistente:locul I constă într-o motocositoare cu masa Ruris KR 201 pentru distribuitor şi suma de 3.000 de lei pentru concurent, locul al II-lea - o motocoasă de umăr Ruris 435 pentru distribuitor şi suma de 2.000 de lei pentru participant, iar pentru locul al III-lea - o motocoasă de umăr Ruris 425 pentru distribuitor şi 1.000 de lei pentru participant.
Au fost înmânate de asemenea cupe şi medalii atât concurenţilor cât şi distribuitorilor. Conform tradiţiei, anul viitor, cea de-a patra ediţie a Concursului Naţional Eurocosaşul Ruris se va desfăşura în judeţul câştigătorului din acest an, Valcea.

www.ruris.ro

Etichete: