RURIS - conferinta de presa in Bursa

RURIS - Trup si suflet romanesc
Conferinta de presa
Bucuresti, 20 octombrie 2011
*********************************************************************

Ruris vizează afaceri în creştere de 5 milioane de euro pentru 2011


BURSA 20.10.2011
     Ruris, singurul producător autohton de motoutilaje agricole, a înregistrat vânzări de 3,6 mil. de euro pe primele nouă luni ale anului, cu 44% mai mult decât în perioada similară a anului trecut, potrivit unui comunicat de presă.
     Pentru finalul lui 2011, compania ţinteşte o creştere de 65% a cifrei de afaceri, până la nivelul de 5 mil. de euro, pe fondul extinderii reţelei de distribuţie şi al eforturilor de marketing şi vânzări. Ruris este singura marcă românească din domeniu cu activităţi de cercetare, dezvoltare şi producţie şi ocupă poziţia de lider în vânzările de motocultoare, motosape şi motocoase.
     Compania este prezentă pe piaţă de 18 ani, dezvoltă şi comercializează echipamente pentru prelucrarea solurilor (motosape, motocultoare), pentru cosirea fâneţelor (motocoase de umăr, motocositori de masă), pentru aplicarea tratamentelor chimice în agricultură (aparate de stropit), pentru prelucrarea masei lemnoase (motofierăstraie) şi pentru grădină (suflante, motofoarfece, maşini de tuns gazonul).
www.ruris.ro