Fin.ro - Ruris vizeaza afaceri de 6,2 milioane euro din motoutilaje agricole

www.ruris.roRuris vizeaza afaceri de 6,2 milioane euro din motoutilaje agricole

Ruris vizeaza afaceri de 6,2 milioane euro din motoutilaje agricole

Compania Ruris, singurul producator autohton de motoutilaje agricole, isi propune majorarea cifrei de afaceri la 6,2 milioane euro in 2012, mai mult cu 32% fata de anul trecut.


Cresterea va fi generata prin largirea gamei cu produse noi sau retehnologizate si prin extinderea retelei de parteneri cu 20%. Ruris tinteste o cota de piata de 9%, ceea ce ii va permite sa-si consolideze pozitia de lider .
In 2011 Ruris a raportat o cifra de afaceri de 4,7 milioane euro, in crestere de la 3 milioane in anul anterior.
Principalele categorii de produse care au inregistrat majorari ale volumelor au fost motocoasele de umar cu 70%, motofierastraiele cu 30% si motocultoarele cu 30%.
Conform estimarilor companiei, piata de echipamente specifice va continua sa creasca si in 2012, ajungand la 69 milioane euro.
Compania investeste anual in cercetare si dezvoltare prin intermediul centrului propriu de la Craiova, ultimele investitii in prototipuri ridicandu-se la 115.000 de euro.
Din aceasta primavara vom introduce in piata 8 noi produse din categoria motosape, motocultoare si motocositori, care vor beneficia de avantajele inovatiilor dezvoltate in ultima perioada: mai multa putere cu acelasi consum, usurinta crescuta in manevrare si costuri reduse de exploatare. Totodata, pentru acest an ne propunem sa demaram activitatea de export pe piete din Balcani si sa ne consolidam reteaua de dealeri la nivel local”, a declarat Catalin Stroe, Directorul General si fondatorul Ruris.
Ruris este prezenta pe piata printr-o retea extinsa compusa din 120 de parteneri, magazine proprii si trei lanturi de magazine DIY: Baumax, Dedeman si Hornbach.