Eurocosasul Ruris


Concursul  Naţional Eurocosasul Ruris 2012 se desfasoara anul acesta in cadrul Targului de Sf. Ilie de la Polovragi


      Ajuns la cea de-a patra editie, Concursul National Eurocosasul Ruris va avea loc in acest an pe 20 iulie, in cadrul Targului de Sf. Ilie, in comuna Polovragi, Jud. Gorj.

      Ruris, unicul producator roman de motoutilaje agricole sustine un proces constant de informare a oamenilor despre utilitatea lucrului mecanizat. Cositul mecanizat reprezinta o activitate mai ieftina si la-ndemana oricui in detrimentul cositului manual; de aici si ideea concursului.

       15 concurenti se aduna din toate colturile tarii pentru a-si demonstra forta si rapiditatea in cositul ierbii. Multi dintre acestia vin sa-si pastreze locurile fruntase in clasament, altii vin pentru prima data cu speranta castigarii marelui premiu. Fiecare concurent este sustinut de reprezentantul distribuitorul Ruris din judetul sau.
     Pentru a se putea inscrie in concurs toti cei 15 de concurenti trebuie sa fie proprietarii unei motocoase de umar Ruris sau al oricarui produs Ruris.
      Principala proba consta in cosirea intr-un timp cat mai scurt, cu ajutorul motocoaselor de umar Ruris a unei suprafete determinate. Fiecare concurent in parte este cronometrat, iar fiecare gresala este evidentiata.
       La final, concurentul cu cel mai bun timp si suprafata perfect cosita va fi declarat Eurocosasul anului, urmand sa fie rasplatit cu premii atat in bani cat si in produse Ruris. Regulamentul este foarte strict iar concurentii sunt atent instruiti inainte de concurs.
 Premiile puse în joc constau in motoutilaje si echipamente Ruris.
Vor fi inmanate deasemenea cupe si medalii atat concurentilor cat si distribuitorilor.
Conform tradiţiei, anul viitor, cea de-a cincea ediţie a Concursului Naţional Eurocosaşul Ruris se va desfăşura în judeţul câştigătorului din acest an. Prin urmare, la sfarsitul evenimentului vom putea sti unde se va desfasura editia din 2012.


La evenimentul organizat de catre Ruris sunt asteptati participanţi din toate colţurile ţării, alături de oficialităţi locale şi din administraţia centrală, reprezentanţi ai companiei organizatoare şi membri ai mass media. Intrarea este liberă, iar concursul debutează la ora 12:00.


Despre Ruris
Infiintata in 1993, cu capital privat romanesc RURIS este producator de  motoutilaje ce acopera o gama intreaga de lucrari necesare in microagricultura . Mottoul nostru "RURIS PUTERE DE MUNCA" ne-a condus la realizarea unor produse cu fiabilitate mare, productivitate ridicata si usor de manevrat. Desi avem parteneri care ne reprezinta intr-un numar important de judete, obiectivul nostru este sa extindem gradul de acoperire al produselor RURIS, la nivel national. Cu fiecare an, marim nomenclatorul de produse astfel incat sa acoperim intrega gama de utilaje necesare in orice gospodarie. Experienta in domeniu de peste 18 ani, cat si reteaua de unitati service autorizate, garanteaza clientilor nostri calitatea produselor si serviciilor oferite de catre  RURIS.
Cu utilajele RURIS se pot executa:
De-a lungul anilor, RURIS si-a castigat  pe piata romaneasca reputatia de producator ce ofera utilaje de calitate si servicii pentru o larga paleta de clienti: persoane juridice si persoane fizice.
RURIS înseamnã cã vom schimba tiparele si ne vom dezvolta în continuare pentru a-ti oferi serviciile de calitate de care ai nevoie, inovatie si transparentã.
www.ruris.ro