Motoutilaje agricole performante – Motosapele Ruris

Fie ca dorim sa amenajam o gradina frumoasa si bogata in flori si plante decorative, arbusti cu flori parfumate si care sa ne incante privirea, fie ca avem nevoie sa cultivam o gradina de legume ori sa ingrijim o livada, avem nevoie de utilaje agricole moderne, usor de folosit si eficiente. Ca sa alegem corect utilajul de care avem nevoie, trebuie sa tinem cont de lucrarile la care va fi folosit acesta, precum maruntirea si afanarea solului si de tipul acestuia. 

O gama completa de motoutilaje agricole performante ne ofera producatorul Ruris Craiova, pregatit sa ne ajute in lucrarile de gradinarit cu motosape, aparate de stropit si motopompe de irigat, masini de tuns gazonul si motofoarfece sau motoferastraie. 

Motosapele Ruris sunt concepute de specialisti ce au tinut seama de specificul solului in diferite zone din Romania, precum solurile usoare din jurul gospodariilor sau solurile nisipoase specifice zonei de sud a tarii. 

Unul dintre modelele noi din gama de Motosape Profesionale este Motosapa 652 H, cu motor HONDA 4 timpi, ce dezvolta o putere de 6,5 CP, avand doua viteze (una inainte si una inapoi). Motosapa este ideala pentru pasionatii de gradinarit, ce doresc sa-si amenajeze o gradina de flori sau sa cultive legume fiind foarte usor de utilizat chiar si pe suprafete mici datorita posibilitatii de mers inapoi. 

Pentru solurile grele, mai dure dar si mai roditoare in acelasi timp, si care au nevoie de mai multa atentie, Ruris va recomanda Motosapa Sprint 650 B, dotata cu motor Briggs & Stratton, 4 timpi, avand o putere de 6,5 CP. Specialistii Ruris au adus imbunatatiri remarcabile motosapelor, astfel ca acestea sunt dotate cu un sistem de transmisie care preia eventualele patinaje in sarcina si creste momentul mecanic. 

De asemenea, modelele noi de motosape Ruris sunt prevazute cu o cutie de viteze in doua trepte, cu pinioane in baie de ulei, pozitionata pe verticala, unica in lume, patentata de catre Ruris Craiova. Motosapele ce folosesc cutie de viteze verticala in 2 trepte sunt echipate cu motoare standard, cu puteri cuprinse intre 5.5 CP si 6.5 CP. 

Principiile inovatoare ce stau la baza realizarii motoutilajelor agricole Ruris au ca rezultat un raport foarte avantajos intre costuri si beneficii, precum rezistenta si adaptarea acestora la diverse treburi din gospodarie, la lucrari de ingrijire a gradinilor sau a culturilor. Sunt recomandate si pentru terenuri in panta sau pentru locuri unde nu pot fi facute intoarceri la 180°, unde mersul inapoi si intoarcerea pot fi facute doar cu ajutorul acestei cutii de viteze performante. 

In functie de tipul de lucrari si alte criterii, precum natura solului sau plantele cultivate, specialistii Ruris va pot ajuta sa alegeti modelul potrivit din gama de motosape pentru gospodarie sau ferma: vita de vie, pomi fructiferi, gradini de legume sau de flori, plante medicinale, fanete sau culturi de cereale...