Motocoase de umar

Motocoase de umar, modele noi 2012 proiectate si realizate de Ruris Craiova


Ce asteptari avem de la utilajele agricole pe care le folosim in gospodarie sau la ferma? Trebuie sa fie usor de manevrat si rezistente, sa executam lucrarile de care avem nevoie repede si bine cu un consum mic de combustibil, si nu in ultimul rand, sa le putem achizitiona la un pret avantajos. 

Motoutilajele agricole proiectate si realizate de Ruris Craiova raspund acestor cerinte, si in plus sunt imbunatatite in permanenta, pentru optimizarea eficientei, a timpului de lucru si a consumului de combustibil, iar raportul intre calitate si pret este foarte avantajos. 

Motocoasa de umar 403c

Din gama de utilaje agricole noi, moderne si eficiente, lansata in 2012 face parte si motocoasa de umar 403c. Forma unica a ghidonului face ca taierea ierburilor si cosirea fanului sa fie facute cu usurinta chiar si in zonele de panta sau greu accesibile. Reductoarele mecanice cu care sunt dotate le asigura rezistenta la socuri si la solicitari mari, iar pozitia confortabila in timpul cositului este oferita de manerul ergonomic.

Motocoasa de umar 400c

Din aceeasi gama de modele noi si performante, imbunatatite si lansate in 2012 de catre specialistii Ruris, face parte si motocoasa de umar 400c. Cateva dintre avantajele acesteia sunt confortul in timpul lucrului, consumul redus de combustibil, eficienta si rapiditatea curatarii terenului astfel incat dupa o singura trecere acesta ramane curat. Puternice si fiabile, aceste motocoase sunt echipate cu un motor japonez Khumma, sistem de transmisie Ruris, manere ergonomice si sistem de amortizare a vibratiilor. Cutitul cu 4 dinti si autocut-ul automat cu fir sunt rezistente la conditii dure de exploatare, ideale pentru curatarea gradinii de maracinisuri si plante cu tulpina de pana la 100 mm diametru.

Motocoasa de umar 409c

Daca suntesti preocupati de durabilitatea motoutilajelor pentru gradinarit si agricultura si de rezistenta acestora la conditii dure de lucru, Ruris Craiova a rezolvat si aceasta problema. Motocoasele de umar 409c, modele noi proiectate si lansate in 2012, sunt dotate cu un sistem de protectie anti-praf si anti-umezeala, ce le asigura o durata mare de viata si rezistenta la orice fel de conditii de exploatare. De asemenea, gresarea si intretinerea capului de cosit se realizeaza foarte usor.