Motocositori cu masa

Motocositori cu masa, utilaje agricole multifunctionale 2013 

Proiectate si realizate pe principii de rezistenta, fiabilitate si mai ales placerea de a lucra cu un utilaj performant si usor de manevrat, motocositorile cu masa Ruris Craiova se remarca prin sistemul Ruris AUTOCHECK si a noii tehnologii fara ambreiaj. Protejate impotriva suprasolicitarii si a uzurii, motocositorile cu masa Ruris au cel mai mic consum de carburant raportat la hectarul de cosit - 3 litri/ha - precum si cel mai mic cost de intretinere pentru 50 ha.

Din gama de utilaje agricole imbunatatite si realizate de Ruris Craiova in 2013, va prezentam 2 modele de motocositori ce se remarca atat prin tehnologia de ultima de generatie, cat si prin flexibilitatea si usurinta cu care pot fi manevrate pe orice tip de suprafata ce trebuie lucrata: 


Motocositoare cu masa ML 102
Cu motocositoarea multifuncionala cu masa ML 102, lansata in 2013, puteti executa diverse tipuri de lucrari, datorita accesoriilor pe care le puteti atasa: sistem de cosit, perie rotativa, freza pentru zapada sau freza rotativa. Dintre avantajele acestei motocositoare amintim aici cateva: - fiabilitate si rezistenta, datorita ambreiajului cu placa de presiune si sistemului de transmisie din materiale de cea mai buna calitate - manevrabilitate, asigurata de cutia de viteze cu 2 trepte (1 inainte + 1 inapoi) - siguranta, datorata manetei pentru oprirea de urgenta - confortul in timpul lucrului, oferit de coarnele utilajului si sistemul de amortizare a vibratiilor.

Motocositoare cu masa ML 904
Tot din gama de utilaje agricole multifunctionale 2013 va prezentam motocositorea ML 904, un model nou proiectat de inginerii Ruris Craiova pe principii de putere si manevrabilitate. Pentru a va ajuta la lucrarile executate pe terenuri in panta si in viraje, utilajul este prevazut cu diferential la roti, ce asigura o mai buna aderenta si flexibilitate. In plus, cutia de viteze in 4 trepte (2 inainte + 2 inapoi) si sistemul special de transmisie pentru capul de cosit ii ofera durabilitate si adaptabilitate la tipul lucrrailor pe care aveti nevoie sa le efectuati.