Utilaje agricole romanesti: motocoasele Ruris

Ruris Craiova, producator de masini si utilaje agricole, vine in ajutorul gospodarilor si al fermierilor cu motocoase de umar performante, echipate cu motoare din noua generatie ā€œCā€, ce dezvolta o putere crescuta. Astfel, noile motocoase au o durata de viata mai mare, sunt mai puternice, fiabile si usor de intretinut.

Un alt avantaj al motocoaselor Ruris din noua clasa ā€œCā€ este noul harnasament ergonomic, ce le asigura confort si un grad ridicat de manevrabilitate in timpul exploatarii.


Motocoase pentru ierburi inalte si fan: gama de motocoase pentru ierburi si fan este conceputa pentru conditii dure de exploatare, defrisari ale maracinisurilor si arborilor cu diametrul de pana la 10 mm. Din aceasta gama fac parte modelele de motocoase de umar Ruris 400c, 409c, 403c, 410c.Motocoasa de umar 410c:
- motor Khumma de 2.7 CP in 2 timpi, de productie japoneza
- consum redus de carburant
- sistem de transmisie mecanica cu ambreiaj centrifugal realizat de Ruris Craiova
- sistem antivibratii
- pompa de amorsare
- manere independente cu rotatie stanga/dreapta in jurul axei pe orizontala
- pornirea se realizeaza rapid, la prima sfoara, fara a fi necesare trageri succesive la demaror
- realizata din oteluri de cea mai inalta calitate
Motocoase pentru peluze, ierburi inalte si fan
Motocoasele Ruris echipate cu motorul Honda in 4 timpi, sunt eficiente pentru cosirea fanului si curatarea de ierburi rezistete in zone de deal, zone greu accesibile si fanete montane.

Inginerii Ruris au gandit cate un sistem de manere pentru fiecare tip de lucrari, astfel ca puteti sa alegeti motocoasa potrivita in functie de tipul de lucrari la care o veti folosi: