Comunicat de presa pentru motosapa M7,5 CPRuris, in calitate de producator roman de utilaje, cu o experienta in domeniul masinilor agricole de peste 20 de ani, va lansa noul model de motosapa pentru piata din Romania.

Reteaua Ruris este formata din 200 dealeri cu puncte de vanzare, 100 magazaine DIY si peste 120 de statii de service. In fiecare punct de vanzare, Ruris ofera consultanta specializata prin intermediul partenerilor, pentru ca toti clientii Ruris sa faca alegerile perfecte pentru achizitia utilajului, accesoriilor dorite.

Service-area si intretinerea produselor achizitionate se face in statiile specializate Ruris unde clientii beneficiaza de servicii de inalta calitate.

Noua motosapa lansata, M7.5CP, va fi echipata cu un motor de 7,5 CP. Totodata poate fi echipata cu intreaga gama de accesorii (plug, rarita, cultivator, remorca, roti metalice) pentru prelucrarea solului. Transmisia de la motor la frezele sapatoare se face prin intermediul a doua componente, cutia de viteze si reductorul cu roti conice. Apatamentul la sol este cuprins intre 400-800mm, lucru care face motosapa sa poata fi utilizata atat in camp deschis cat si in sere-solarii.

Avantajul constructiv si accesorizarea de care beneficaza motosapa M7.5CP, face acest model o motosapa ideala pentru lucrarile agricole. Posibilitatea oferita de accesorizare reduce costurile cu mai mult de 50%, in comparatie cu o motosapa clasica.

Motosapa M7.5CP va fi disponibila incepand de anul viitor in reteaua nationala Ruris.

Garantia de 2 ani, este oferita pentru motor, cutia de viteze si reductor.


Etichete: , , , , ,