Comunicat de presa Plug PR1Ruris in calitate de producator roman de utilaje, cu o experienta in domeniul masinilor agricole de peste 20 de ani, va lansa noul model de plug reversibil pentru piata din Romania.

Reteau Ruris este formata din 200 dealeri cu puncte de vanzare, 100 magazaine DIY si peste 120 de statii de service. In fiecare punct de vanzare, Ruris ofera consultanta specializata prin intermediul partenerilor, pentru toti clientii Ruris sa faca alegerile perfecte pentru achizitia utilajului, accesoriilor dorite.

Service-area si intretinerea produselor achizitionate se face in statiile specializate Ruris, unde clientii beneficiaza de servicii de inalta calitate.Plugul reversibil PR1, poate fi atasat pe orice tip de motosapa cu o putere mai mare de 7 cp. Plugul este usor de instalat, datorita sistemului de prindere si fixare cu suruburi si bolt de blocare.

Plugul poate sapa pana la o adancime de maxim 20cm, in functie de structura solului. Rotirea trupitei pentru repozitionarea la capat de cursa se face prin basculare, astfel, utilizatorul nu mai este nevoit sa mearga pe acelasi rand, lucru care duce la reducerea consumului de carburant.

Cutitele sunt interschimbabile si usor de inlocuit fara sa necesite inlocuirea intr-o statie de service de catre o persoana calificata.

Plugul reversibil PR1 va fi disponibil incepand de anul viitor in reteaua nationala Ruris.

Garantia de 2 ani.


Etichete: , ,